Kandıra'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

İzmit-Kandıra yolu üzeri Kandıra F Tipi Cezaevi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü. 1 kişi yaralandı

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit-Kandıra yolu üzeri Kandıra F Tipi Cezaevi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, İzmit istikametinden Kandıra istikametine gitmekte olan Adem Açar(49) idaresindeki 41 LC 671 plakalı araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı aldığı esnada kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bu esnada karşı istikametten gelmekte olan Kerami Duymuş’un kullandığı 41 ADK 990 plakalı cip, Uçar’ın kullandığı araca çarptı.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Çevrede kazayı görenler hemen Jandarma, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kazada yaralanan cip sürücüsü Duymuş’u ambulansa bindirerek yaptıkları ilk müdahale sonrası Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk etti. Otomobil sürücüsü Adem Açar’ın ise yapılan kontrollerde yaşamını yitirdiği belirlendi.

MORGA KALDIRILDI

Olay yerinde yapılan incelemeler sonrası, kazada yaşamını yitiren Açar, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak cenaze aracına alındı. Ardından adli işlemler için Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre kontrollü olarak verilen trafik, araçların oto kurtarıcılar ile çekilmesi sonrası normale döndü.

10 Mar 2020 - 11:58 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.