Borcu olanların suları kesilmeyecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın İSU’ya talimat verdi: “Fatura ödemediği için kimsenin suyu kesilmeyecek, suyu kesilmiş olanların da açılacak”

VİRÜS ÖNLEMİ

KORONA virüs önlemleri karşısında bazı belediyeler hijyeni dikkate alarak su faturası borcu olan vatandaşların sularını kesmeme kararı almıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu yönde bir karar aldı. Fakat Kocaeli Büyükşehir, aynı zamanda fatura borcu nedeniyle suyu kesik olanların da suyunu açacak. Yani, diğer belediyelerin bir adım önüne geçti.

GAZETEMİZE KONUŞTU

KONUYLA ilgili gazetemize konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bu yönde İSU Genel Müdürlüğü’ne talimat verdiğini ifade ederek, “Yalnızca su kesintisinin önüne geçmiyoruz. Aynı zamanda fatura borcu nedeniyle suları kesik olan vatandaşlarımızın suları da İSU çalışanlarımız tarafından açılacak” şeklinde konuştu.

İLK ETAPTA DUYURMADIK

BAŞKAN Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilk etapta bu kararı kamuoyuna duyurmak istemediklerini kaydederken, “Bir rahatlama olacağını ve ödeyebilecek durumda olan vatandaşlarımızın da fatura yatırmayacakları ihtimalini düşündük. Fakat bilgi alma noktasında bize ulaşan çok kişi oldu. Biz de kararımızı açıkladık” ifadelerini kullandı. Mevlüt SOYSAL

13 Mar 2020 - 20:11 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.