Darıca GB’de ikinci test yapıldı

Liglerin başlayacağı tarihlerin açıklanmasının ardından çalışmalarına start veren Darıca Gençlerbirliği’nde bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif...

Liglerin başlayacağı tarihlerin açıklanmasının ardından çalışmalarına start veren Darıca Gençlerbirliği’nde bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıkmasının ardından sarı yeşilli ekip ikinci kez testten geçti. Darıca Gençlerbirliği’nde Başkan Arif Gülen de olmak üzere tesislerde görevli olan güvenlik, saha personeli ve mutfak çalışanları dahil olmak üzere futbolcu, teknik heyet ve idari personele koronavirüs testi ikinci kez yapıldı. Sağlık için hassas davranan Kulüp Başkanı Arif Gülen tüm tedbirleri alarak tesislerde sarı yeşilli ekibin izolasyonu devam ettiği öğrenildi.

20 May 2020 - 12:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.