TFF son kararını 28 Mayıs’ta verecek

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ile toplantı yapan TFF, 18 kulübün tümü liglerin 12 Haziran'da başlaması konusunda anlaşma sağladı. Liglerin başlamas...

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ile toplantı yapan TFF, 18 kulübün tümü liglerin 12 Haziran'da başlaması konusunda anlaşma sağladı. Liglerin başlamasıyla ilgili kesin karar ise 28 Mayıs'ta verilecek

ÖZDEMİR: KARAR BAYRAM SONRASI

TFF ile Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelerek toplantı yaptı. Toplantı sonunda TFF Başkanı Nihat Özdemir liglerin başlamasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.18 kulübün desteğiyle liglerin 12 Haziran'da başlaması konusunda anlaştıklarını söyleyen Nihat Özdemir, ligden düşme olmaması konusunda ve gelecek sezon ne zaman başlayacağı konusunda kulüplerin başvuruda bulunduğunu açıkladı. Özdemir, "Ligleri oynayarak sonlandırmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Bütün kulüplerle bu konuda hemfikiriz. 7 kulüp önümüzdeki sezon 21 takımla oynanması yönünde talepte bulundu. Bu sezon düşme olmaması için bize başvuruldu" dedi. Özdemir, liglerin başlamasıyla ilgili kesin kararın ise 28 Mayıs'ta verileceğini söyledi.

SEPİL: ORTAK HAREKET ETMELİYİZ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in ardından Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "TFF ile oyuncu değişikliğinin 5'e çıkarılması konusunu görüştük. Bu sezon kaldırılan U21 liginin gelecek sezon yeniden değerlendirmeye alınmasını da konuştuk. Pandemi süreci de maddi olarak kulüplerimizi sarsmış durumda, ortak hareket etmemiz şart" ifadelerini kullandı.

21 May 2020 - 11:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.