İzmit Belediyespor tesisleri hazır

Amatör spor branşları ile ilimizde spora önemli katkı sağlayan İzmit Belediyespor’da Başkan Yusuf Erenkaya pandemi sonrasında normalleşme sürecinde tü...

Amatör spor branşları ile ilimizde spora önemli katkı sağlayan İzmit Belediyespor’da Başkan Yusuf Erenkaya pandemi sonrasında normalleşme sürecinde tüm çalışmaları titizlikle yaptıkları İzmit Belediyespor tesislerinde hijyen kurallarına uygun bir şekilde dezenfeksiyon işlemleri en üst seviyede uygulanarak hazır hale getirildiğini açıkladı. Erenkaya yaptığı açıklamada herşey Güzel İzmit ve genç çınarlar için yapıldığını sözlerine ekledi.

03 Haz 2020 - 14:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.