Gelecek’te katılımcılar sınırlı tutulmuş

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara’dan İstanbul’a geçerken Kocaeli İl Teşkilatına da uğrayarak bir çay içti, kısa bir değerlendirme...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara’dan İstanbul’a geçerken Kocaeli İl Teşkilatına da uğrayarak bir çay içti, kısa bir değerlendirme yaptı. Bazı okuyucular gazetemize ulaşarak “Katılım az olmuş” yorumlarını yaptılar. Bu konuda ulaştığımız Gelecek Partisi kaynakları, “Covid-19 salgını devam ettiği için katılım bilinçli olarak az tutuldu. İlçelerden sadece ilçe başkanları davet edildi. Diğer partililerimize gelinmemesi yönünde çağrı yapıldı. İl binamıza da basın mensuplarıyla beraber yalnızca 25 kişi alındı. Bu buluşma, resmi bir ziyaret değil, bir çay sohbeti olarak değerlendirilmelidir. Pandeminin ardından resmi ziyaret gerçekleşecektir” ifadelerini kullandılar.

03 Haz 2020 - 15:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.