Koronavirüste son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 3 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durumu açıkladı. Buna göre son 24 saatte 24 kişi hayatını...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 3 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durumu açıkladı. Buna göre son 24 saatte 24 kişi hayatını kaybetti, toplam can kaybı 4 bin 609'a yükseldi. Koca "Yoğun bakım ve entübe hastalarımızda son üç haftadan bu yana giderek düştüğünü görüyoruz." değerlendirmesi yaptı.

Koca, son 24 saatte 24 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 4 bin 609 olduğunu açıkladı.

Bugün toplam test sayımız 52 bin 305. Vaka sayısı 867. Vefat sayısı 24. İyileşen vaka sayımız 931. Yoğun bakımda olan hasta sayımız 612. Entübe olan hasta sayımız ise 261. Yoğun bakım ve entübe hastalarımızda son üç haftadan bu yana giderek düştüğünü görüyoruz.

03 Haz 2020 - 20:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.