Uyuşturucuyla mücadelede haftalık bilanço

Kocaeli Valiliği tarafından son bir haftada uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu madde ve miktarları açıklandı.

Abbas ÇAKAR - Kocaeli Valiliği tarafından son bir haftada uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu madde ve miktarları açıklandı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı . "Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri tarafından 81 gram Esrar, 14 gram Kokain, 775 gram Bonzai,37 gr Metamfetamin, 81 adet Ecstasy, 134 kök kenevir elegeçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ise 541 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

29 Haz 2020 - 15:09 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.