Akaryakıt hırsızları hakkında karar!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, taşıdıkları akaryakıtın bir kısmını çaldıkları iddia edilen 9 kişilik çete çökertildi. Mazot hırsızlığından adliyeye sevk edilen 9 şahıstan 8'i tutuklanırken 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı

Abbas ÇAKAR - Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, akaryakıt dağıtım firmalarından tankerler ile benzin istasyonlarına gitmek üzere dolum yapan nakliye şirketi ve bağlı şoförlerin, tankerlerdeki malın bir kısmını varış noktasına gelmeden, anlaşmalı oldukları akaryakıt istasyonlarına satarak piyasaya sürdükleri belirlendi.

İKİ İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Olayla ilgili detaylı bir araştırma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri, yapmış oldukları fiziki ve teknik takip sonucu 30 Haziran 2020 günü Kocaeli ve Antalya illerine eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.

9 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

Operasyonda 9 şahıs gözaltına alınırken, şahısların adreslerinde yapılan aramalarda suçtan elde edildiği düşünülen 4bin 980 TL nakit para, 1 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet fişek ve bin 500 litre tankerlerden çalındığı değerlendirilen akaryakıt ele geçirildi. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan S.C, E.Ç, F.M, H.B, A.F.B, Y.D, A.Ç, M.Ö ve Y.O Sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Şahısların Kocaeli’nde İzmit, Körfez, Kartepe, Derince İlçelerinde ve Antalya’da gözaltına alındığı öğrenildi.

03 Tem 2020 - 18:38 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.