Halısahacılar: 4 aydır kapalıyız

Pandemi Sürecinde kapalı olan halısahaların işletmecileri il gençlik ve spor müdürü Muzaffer Çintimar ile görüştü. İşletmeciler halısahaların kısa süre içerisinde açılmasını talep ediyorlar

Boran KAYALAR- Halı Saha Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Celal Çitçi ve federasyona üye halısaha işletmecileri İl Spor Müdürlüğüne giderek yaşadıkları zor sürecin sona ermesi talebinde bulundular. İşletmeciler önce valiliğe giderek Vali Seddar Yavuz ile görüşmek istedi fakat randevu almadıkları gerekçesiyle valiyle görüşemediler. Halısaha işletmecileri İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar’a yönlendirildiler. Çintimar halısaha işletmecileriyle 42 Evler’de bulunan Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ndeki konferans salonunda görüştü, dertlerini dinledi. Halı saha işletmecileri hem valilikte hem de gençlik spor il müdürlüğünde sorunlarının çözümüne dair dilekçe verdiler.

ÇÖZÜM BULACAĞIZ

İşletmecilerle görüşen İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar konuyu il sağlık müdürü ile görüşeceğini ve sorunların ortadan kaldırılması adına çalışacaklarının söyledi. Sizin yaşadığınız sorun artık, bizim sorunumuzdur. Bugünden itibaren çözüm arayışı içerisinde olacağız. Kısa süre içerisinde sorunlarınızı çözeceğimize inanıyoruz” dedi

4 AYDIR KAPALIYIZ

Halısaha Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Celal Çitçi görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Pandemi sürecinde kapalı olan halısahalarımızın açılması için gerekli mercilerle görüştük. Konu il pandemi kuruluna götürülecek. Biz halısahalarımızın yakın zamanda açılmasını istiyoruz. Konuyla ilgili olarak dilekçelerimizi sunduk. İl genelinde Belediye hariç özel işletmecilere ait 68 tane halısahamız var. İşletmeler 4 aydır kapalı, çalışanların ücreti, halısahaların kiraları gibi birçok gider kalemimiz var ama gelir yok. Futbolun beşiği halısahalardır. Halısahalarımızın açılmasını istiyoruz” ifadeleriyle sonlandırdı.

03 Tem 2020 - 12:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.