Karaosmanoğlu’ndan Zekeriya Özak açıklaması

Kocaeli Büyükşehir Belediye eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kedisine yaklaşık 7 yıl başkan vekilliği yapan AK Parti’den ayrılarak DEVA Partisi Kocaeli İl teşkilatlarında kurucu üyeler arasında yeri alan Zekeriya Özak hakkında ilk kez Demokrat Kocaeli Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Serkan ÜLDEŞ- KOCAELİ Büyükşehir Belediye eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun 9 yıl başkan vekilliğini yapan ve son 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı olan Zekeriya Özak, AK Parti ile yollarını ayırarak Demokrasi ve Atılım Partisi’ni (DEVA) kuran Ali Babacan’ın Kocaeli il teşkilatından kurucu üye olarak yerini aldı.

7 YIL BAŞKAN VEKİLLİĞİ

Zekeriya Özak, AK Partinin Kocaeli İl Teşkilatı’nın kuruluşunda aktif olarak görev alarak, 2003 yılında İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi seçildi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine tekrar seçildi. 7 yıl Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanlığı görevini yürüttü.

KURUCU HEYETTE YER ALDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkan vekili Özak ve beraberindekiler, DEVA Partisi’nin il ve ilçe teşkilatlarını oluşturacak. Geçtiğimiz Perşembe günü, Adem Koç, Av. Banu Bilgin, Orhan Sarısüleyman ve Semih Taşveren ile birlikte Ankara’ya çağrılan Özak’a Kocaeli’de il kurucu heyetine katılma görevi verildi. İl Başkanı olarak seçilen Adem Koç, teşkilatlanma sürecini Av. Banu Bilgin, Orhan Sarısüleyman, Semih Taşveren ve Zekeriya Özak ile birlikte sürdürecek.

BENİM YORUMUM BUDUR

Kocaeli Büyükşehir Belediye eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisine 7 yıl başkan vekilliği yapan Özak hakkında şu ifadelere yer verdi; "Sevdiğim bir arkadaşım, beraber on beş yıl görev yaptık. Kocaeli’ye 15 yıl hizmet verdik, iyi bir hizmet verdik. Benim yorumum sadece budur"

07 Tem 2020 - 21:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.