Cebeci’nin imar planı meclisten geçti

Cebeci Mahallesi’nin imar plan değişikliği ve tadilatları Kandıra Belediye Meclisi’nde onaylandı

KANDIRA Belediye Meclisi'nin temmuz ayı oturumu, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan başkanlığında 7 gündem maddesi ile toplandı. Meclisin birinci ve ikinci gündem maddelerinde Haziran ayı oturumunda görüşülerek İmar Komisyonu’na havale edilen Cebeci Mahallesi’nin uygulama imar planı tadilatı ve imar plan değişikliği, komisyondan geldiği şekliyle onaylanarak kabul edildi.

MECLİSTE OY BİRLİĞİ

Üçüncü gündem maddesinde Kandıra Belediyesi C9 sınıfı norm kadro düzenlenmesi plan ve bütçe komisyonundan geldiği şekliyle onaylandı. Dördüncü gündem maddesinde Sarıahmetler, Sepetçi ve Duraçalı mahallelerine bilirkişi seçimi gerçekleşti ve meclise sunulan isimler oy birliğiyle kabul edildi. Gündeme ilave edilen diğer maddelerde T cetveline araç ilave edilmesi, çöp toplama kamyonunun hibe olarak kabul edilmesi ve kazıcı yükleyici aracın hibe olarak kabul edilmesi oy birliği ile meclisten geçti.

08 Tem 2020 - 00:10 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.