Bir senedir bekleyen maddeler geçti

İzmit Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında, AK Partili meclis üyeleri bir sene önce kurulmasına engel oldukları “ Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün birbirinden ayrılmasıyla ilgili teklife çekimser kalarak meclisten geçmesini sağladı

Boran KAYALAR - İzmit Belediyesinin Mart ayındaki son meclis toplantısının ardından koronavirüs dolayısıyla ertelenen ve Türkiye genelinde gerçekleşen normalleşme sürecinin ardından Temmuz’ ayı Meclis toplantısı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yönetiminde geçtiğimiz bugün gerçekleştirildi. Meclisin ilk oturumunda 25 gündem maddesi görüşüldü ve karara bağlandı.

BİR SENEDİR BEKLEYEN MADDELER

25 gündem maddesi görüşülen mecliste bir senedir bekleyen iki madde sonunda geçti. Fatma Kaplan Hürriyet’ in sokak hayvanları ile yaşanan sorunlarla ilgili ısrarla meclis gündemine taşıdığı ve çok önem verdiği “Veteriner İşleri Müdürlüğü kurulması teklif sonunda meclisten geçti. Veteriner İşleri Müdürlüğünün kurulması’ nın yanı sıra yine bir senedir bekleyen “Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün birbirinden ayrılmasıyla ilgili teklifine de AK Partili meclis üyeleri bir senenin ardından çekimser kalarak meclisten geçmesini sağladı.

07 Tem 2020 - 20:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.