İYİ Parti'den meclis üyelerine sert açıklama

İYİ Parti Kocaeli İl yöneticisi Selman Gürpınar, yakın zaman önce İYİ Parti ve CHP’den AK Parti’ye geçen meclis üyeleri için çok sert bir açıklamada bulundu.

Serkan ÜLDEŞ- İYİ Parti kontenjanından Büyükşehir ve Darıca meclis üyesi olan Göknur Bektaş ile CHP’li meclis üyesi Cevat Yalçın’ın AK Parti rozeti takması kentte büyük bir ses getirdi. İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın yaptığı eleştiri açıklamasından sonra bir açıklamada İYİ Parti Derince eski ilçe başkanı ve şuan ki il yöneticisi Selman Gürpınar’dan geldi. Gürpınar, AK Parti’ye geçen meclis üyeleri için; “Sizin bu yaptığınız şerefsizliktir, namussuzluktur, sizin bu yaptığınız ahlaksızlıktır, sizin bu yaptığınız ihanettir. Bir dahaki seçimlerde hiçbir partiden hiçbir yere aday olamayacağınızı da anlamayacak kadar aptalsınız.” ifadelerine yer verdi.

NAMUSUNUZ VE ŞEREFİNİZ

Selman Gürpınar; “Sizin yerinize aday olmak isteyen onlarca ismin arasından teveccüh gösterilip tercih ediliyorsunuz, siz o makama gelin ve partiyi o makamda temsil edin diye binlerce insan emek, para ve zaman harcıyor. O makama geldikten sonra Kocaeli'de siyaset yapan onlarca üst düzey İyi partilinin içerisinde makamı kendi çıkarlarınız için kullanmayacağınıza, O makama sizi taşıyan partinin hedefleri doğrultusunda hareket edeceğinize dair namusunuz ve şerefiniz, Allah ve kitap üzerine yemin ediyorsunuz.”

ŞEREFSİZLİK, NAMUSSUZLUK, AHLAKSIZLIK

“O makama geldikten sonra şahsi tercihinizi çıkarlarınız doğrultusunda kullanıp bir gün dahi sizi oraya getiren partiniz adına hareket etmiyor ve CHP de kalmaya karar veriyorsunuz. Bu yetmezmiş gibi siyasi bir çatışma içinde olduğumuz Ak Parti ye geçip, sizi o makama getiren binlerce insana ihanet ediyorsunuz. Sizin bu yaptığınız şerefsizliktir, namussuzluktur, sizin bu yaptığınız ahlaksızlıktır, sizin bu yaptığınız ihanettir. Bir dahaki seçimlerde hiçbir partiden hiçbir yere aday olamayacağınızı da anlamayacak kadar aptalsınız. Kendine inananları kendi çıkarları için satan siyasetçiler gittikleri başka bir partide sadece kullanılır ve kenara atılırlar.”

09 Tem 2020 - 13:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.