Yine bir kadın cinayeti!

Kocaeli'nde geniş bir kesim tarafından tanınan Gülsüm Zeynep Önlütürk. ve annesi Melahat Önlütürk, Sakarya ili Taraklı ilçesinde bulunan bir termal tesisinde, eski kocası tarafından öldürüldü

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre: Kısa bir süre önce cezaevinden çıkan İsmail Karapekmez, Kocaeli'nde ikamet eden ve geniş bir kesim tarafından emlakçı eski eşi Gülsüm Zeynep Önlütürk(40)’ün peşine düştü. Eski eşinin Annesi Melahat Önlütürk(70). ile birlikte Sakarya ili Taraklı İlçesinde bulunan bir termalde olduğunu belirledikten sonra, peşlerinden termale giden Karapekmez, eski eşi ve kayınvalidesini öldürdü. Olayı gerçekleştiren Karapekmez, olay yerinden kaçarken, emniyet ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

11 Tem 2020 - 12:41 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.