Bakan Koca'dan son dakika paylaşımı!

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük koronavirüs verilerini açıkladı. Son 24 saatlik verilere göre; 1016 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 211 bin 981'e yükseldi. 21 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 5 bin 344 oldu. Bakan Koca, son üç günde vaka sayılarında en çok düşüş gösteren 7 ili de paylaştı.

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Türkiye'nin günlük koronavirüs verilerini paylaştı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 1016 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 21 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 211 bin 981, can kaybı 5 bin 344 oldu.

Bakan Koca paylaşımında, "Son üç günde vaka sayılarında en çok düşüş olan 7 ilimiz: Kars, Çanakkale, Bartın, Artvin, Ardahan, Kütahya ve Yalova. Türkiye genelinde vakaların pnömoniye dönme oranı azalıyor. Vaka sayılarındaki artış ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyuma bağlı" ifadelerini kullandı.

11 Tem 2020 - 19:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.