Kocaeli'de silahlı kavga: 1 yaralı

Darıca'da çıkan kavgada bir kişi tabancayla başından ve göğsünden vurularak yaralandı

Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi İsra Sokak'ta yürüyen bir grup ile 41 ADB 271 plakalı otomobilde bulunan kişiler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ve otomobilden tabancayla ateş açılması sonucu İlkay Kalay başından ve göğsünden yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalesini yaptıkları yaralıyı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

26 Tem 2020 - 09:38 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

03

Kemal yaşar - İlhan bayram bu işin altından çok rahat kalkar proje ve yenili adamıdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 09:38
02

Rıza gülenceliler - İlhan bayram proje adamıdır ver amaneti düşünme gerisini

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 09:38
01

Selçuk Firtina - Alaeddin Alkaç isu genel mudur yardımcısı bu işi yapılabilecek en uygun kişidir . Isu daki yatırımlari yöneten yetenekli bir teknik adamdır. Oradaki tecrübelerini buraya taşıyabilir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 09:38