Baki Özdemir'den bayram mesaisi

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak geçtiğimiz hafta atanan Baki Özdemir bir güne birbirinden güzel onlarca program sığdırdı. Bayramın...

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak geçtiğimiz hafta atanan Baki Özdemir bir güne birbirinden güzel onlarca program sığdırdı. Bayramın 2. günü olmasına rağmen sahaya inen Özdemir Gebze, Darıca ve Dilovası ilçelerinde gerçekleştirilen programlara katılım sağladı.

VEFA ZİYARETLERİ

Gebze ve Dilovası ilçelerinde şehit ailelerinin bayramlarını kutlayan Özdemir aynı zamanda geçmiş dönem Dilovası Gençlik Kolları yöneticisi Emre Toprak’ın ailesini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

YASIN BÖRÜ ANISINA

Hain bölücüler tarafından hayatının baharında hunharca katledilen Yasin Börü adına Gebze Gençlik Kolları ile birlikte kurban eti dağıtımına da katılan Başkan Özdemir daha sonra esnaflar ile bayramlaşarak esnafa Türk bayrağı hediye etti.

ÜYE STANDI ZİYARETİ

Gecenin son programı Darıca millet bahçesinde oldu. Darıca Gençlik Kollarının millet bahçesinde açmış olduğu üye standını ziyaret eden Başkan Özdemir vatandaşlar ile sohbet ederek, sahile gelen vatandaşlara Türk bayrağı hediye etti.

02 Ağu 2020 - 10:46 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.