Sırada Aykut Akgün var

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden ve 2. Lig’de iddialı bir kadro kurmak isteyen yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor, Belediye Derincespor...

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden ve 2. Lig’de iddialı bir kadro kurmak isteyen yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor, Belediye Derincespor’dan Yiğitali Bayrak, Altınordu’dan Berkay Samancı ve Vanspor’dan Batuhan Er’i kadrosuna katmıştı. Birçok isimle daha görüşen yeşil siyahlı yönetim gündemine sürpriz bir isim daha geldİ. Geçen sezonu 1.Lig’de Bursaspor’da geçiren ve yeşil beyazlılarla 21 maça çıkan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Aykut Akgün’ü gündemine aldığı öğrenildi. Almanya’da bulunan Aykut ile birkaç gün içerisinde görüşme yapılacağı öğrenildi.

04 Ağu 2020 - 13:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.