Ali Korkmaz'a silahlı saldırı!

AK Parti İzmit İlçe eski Başkanı Ali Korkmaz iş yerine gittiği esnada, Yeşilova Mahallesi'nde kullandığı aracına ateş açıldı. Korkmaz, şans eseri olaydan yara almadan kurtulurken, şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Abbas ÇAKAR - AK Parti İzmit İlçe eski Başkanı Ali Korkmaz bugün İzmit Yeşilova Mahallesinden iş yerine gittiği esnada, aracına ateş eden şahıs olay yerinden kaçtı. Korkmaz olaydan yara almadan kurtulurken, silahla ateş eden R.K isimli şahıs İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ali Korkmaz olaydan sonra açıklamasında şikayetçi olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı.

KORKMAZ"PARA İSTEMEYE BAŞLADI"

Korkmaz, açıklamasında "Malumunuz üzere 05.08.2020 tarihinde R.K. isimli bir kişi tarafından aracıma saldırı düzenlenmiştir. Adı geçen şahıs ile geçtiğimiz yıl başka bir arkadaşım vasıtası ile bir ortamda bulunmuştuk. Bu tarihten sonra kendisi devamlı surette beni arayarak para istemeye başlamıştır. Bu taleplerine tarafımdan her defasında olumsuz cevap verilmesi üzerine bu kez sözlü olarak ve mesaj yolu ile hakaret ve tehdit etmeye başlamıştır. Bu tarz eylemleri nedeniyle kişinin telefonunu engelledim. Haricen öğrendiğim kadarıyla bu kez facebook üzerinden video yayınlayarak beni tehdit etmiştir. Şahsın bu eylemleri nedeniyle ben Bekirpaşa Polis Merkezine giderek şahıstan şikayetçi oldum. Söz konusu şikayetimin neticesinde savcılık tarafından kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiştir. Bu karardan sonra şahıs şiddetini de artırarak beni tehdit etmeye devam etmiştir. Son olarak 05.08.2020 tarihinde seyir halinde iken bu kişi kendi aracı ile önümü keserek aracıma saldırıda bulunmuştur. Olay yerinden kaçan şahıs emniyet güçlerimiz tarafından aynı gün içerisinde yakalanmıştır. Olay ile ilgili olarak adli birimlere ifademi vererek şikayetçi olduğumu ifade ettim"ifadelerini kullandı.

05 Ağu 2020 - 19:02 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.