İzmit Belediyesi memurları KPSS ile almıyor mu?

Cumhur İttifakı adına söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, İzmit Belediyesine alınan memurlar hakkında önemli iddialarda bulundu. Soydabaş; “Elemanları KPSS ile mi aldınız?’ dediniz, siz de KPSS ile almıyorsunuz. Memur kadrosunu kendiniz seçerek yapıyorsunuz.” dedi.

Boran KAYALAR- İzmit Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığından İzmit Belediyesi meclis salonunda gerçekleşti. Cumhur İttifakı adına söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, İzmit Belediyesine alınan memurlar hakkında önemli iddialarda bulundu.

ELEMANLARI KPSS İLE Mİ ALDINIZ

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, “Gündemimizin 4. maddesinde 36 kişilik personel talebiniz var. Bunlardan özellikle 4 mütercim ve 4 tercüman yani 8 personel dikkat çekiyor. Bu personelleri hangi hizmetlerde kullanılacağınızı merak ediyoruz? İlk üç ayda kınadığınız, eleştirdiğiniz birçok konuyu 1.5 yılda yapmış olmanıza şaşırıyoruz. ‘Sözleşmelilere çok para veriyorsunuz.’ dediniz, sözleşmeli alıyorsunuz ve okumuş çocuklar az mı para verelim diyorsunuz. ‘Elemanları KPSS ile mi aldınız?’ dediniz, siz de KPSS ile almıyorsunuz. Memur kadrosunu kendiniz seçerek yapıyorsunuz.

NE KADAR BOŞ BAŞKAN YARDIMCISI

“Bu personel talebinizin ihtiyaçtan fazla olduğunu düşünüyoruz ve çekimser oy vereceğiz. Kaldı ki, göreve başladığınızda sayfa sayfa manşetlerde belediyeyi personelle doldurduğunuz yönünde beyanatlarınız vardı. Şimdi ne kadar boş başkan yardımcısı, müdür, memur kadrosu varsa ağzına kadar dolduruyor hatta fazlasını talep ediyorsunuz.”

İZMİTİMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

“Gündemin 6.maddesinde Tiyatro Müdürlüğü isteniyor. Tiyatromuz yok ama müdürlüğümüz olsun. Sanata ve sanatçıya değer verme açısından talebinizi destekliyor ve altyapısını hazırlamanızı bekliyoruz. Yine 15 nolu maddede teleferik çalışması ile ilgili olarak komisyona teknik bilgiler tam olarak iletilemediğinden süre uzatımı istenmişti. Görüştüğümüz ve karara bağlanan konuların İzmitimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

06 Ağu 2020 - 15:31 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.