Köpeğe tecavüz iddiası ortalığı karıştırdı

Kandıra Kocakaymaz bölgesinde yavruları bulunan sokak köpeğine tecavüz ettiği öne sürülen 73 yaşındaki şahıs, bölgedeki hayvanseverler tarafından yakalandı.

Boran KAYALAR - Edinilen bilgilere göre Kandıra Kocakaymaz bölgesinde yaşlı bir adam sokak köpeğine tecavüz ederken bir hayvansever tarafından suçüstü yakaladığını iddia edildi. İddialara göre cezaevindeki bir yakınını ziyaret için bölgeye geldiğini söylediği öğrenilen 73 yaşındaki Maksut K. isimli şahıs elinde iç çamaşırı ile birlikte hayvansever kadına yakalandı.

SERBEST KALDI

Cep telefonu ile görüntülenen Maksut K.'dan şikayetçi olan kadın durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerince gözaltına alınan Maksut K. alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan kadın Maksut K.'dan şikayetçi olacağını ve ceza alması için elinden geleni yapacağını söyledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine olayla ilgili hayvanseverlerden duruma tepki yağdı.

07 Ağu 2020 - 11:49 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.