Dilaver Güçlü Kocaelispor’a yakın

Kocaelispor Transfer Komitesi dış transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçen sezonda Manisa Futbol Kulübü’de forma giyen Dilaver Güçlü için girişimde bulunuldu

Geçen sezonda Manisa Futbol Fulübü ile başarılı bir sezon geçiren ve play-off maçlarında da takımına önemli katkıda bulunan 34 yaşındaki futbolcu Dilaver Güçlü kocaelispor ile anlaşmak üzere. Bugün menejeri ile yeşil siyahlı transfer komitesi ile görüşme yapacak olan tecrübeli futbolcu Dilaver Güçlü ve menejeri izmit’e gelecek. Bugün Kocaelispor yönetim kurulu ile görüşmelerin ardından yeni sezonda Kocaelispor’un başarısı için ter dökmesi bekleniyor.

10 Ağu 2020 - 14:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.