Askerleri taşıyan araç kaza yaptı! 8 yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kaçak yapı yıkımına giden jandarmaları taşıyan midibüs ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı, çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan midibüs bir binanın duvarına çarparak durdu. Kazada 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Abbas ÇAKAR- Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez ilçesi, Hacıosman Mahallesi Nihal Atsız sokak üzerinde meydana gelen trafik kazasında kaçak yapıların yıkımında görevli askerlerini taşıyan 41 KL 239 midibüsün frenleri patlayınca kontrolden çıkarak karşı istikametten gelen 41ABH 038 plakalı bir otomobil çarpıştı. Kazanın ardından minibüs cami duvarına çarparak durabildi. Olay yerinde çok sayıda jandarma personeli yaralandı. Yaralılar için bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan bir kişi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 8 kişi ise çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Diğer askeri personel ve otomobil sürücüsü ise olay yerine gelen ambulansta görevli ekipler tarafından ayakta tedavi gördü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

13 Ağu 2020 - 13:46 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.