Bahri Can imzayı attı

Kocaelispor daha önce prensipte anlaştığı sağ bek Bahri Can Avcı ile 2 yıllığına resmi anlaşma yaptı. Kocaelispor ile anlaşan ve yeni takımı ile antrenmanlara başlayan deneyimli kanat oyuncusu Bahri Can, Kocaelispor’un 7’nci transferi oldu

Karagümrük ve Bandırmaspor şampiyonluklar gören Bahri Can Avcı, Kastamonu ekibi ile Play-Off heyecanı da yaşadı. İstikrarlı bir futbolcu olan Bahri Can geride bıraktığımız sezon Sarıyer’de 24 maçta forma giyerken bu maçların 23’ünde sahaya 11’de çıktı. 1992 Samsun doğumlu futbolcu Samsun Belediye, Samsunspor, Karagümrük, Bandırma, Kastamonu ve Sarıyer’de oynadı. Bahri Can 1. Lig’de 18, 2. Lig’de 149, 3. Lig’de de 41 kez sahadaki yerini aldı.

13 Ağu 2020 - 15:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.