Kocaelispor fırsatı tepti!

Yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor, Sarıyer'i konuk ettiği karşılaşma golsüz geçti.

BAHATTİN İLK ONBİRDE

Sezona yaptığı transferlerle yeni bir kadro oluşturarak start veren Kocaelispor sahasında taraftarlarından yoksun olarak Sarıyer’i konuk etti. Yeşil siyahlı temsilcimizde son transferlerden Bahattin Köse forma giydi. Sarıyer takımında ise Kocaelispor’dan ayrılan Mahmut Bilir yedek kadroda maça başladı. Karşılaşmayı görevliler ve iki takımın yöneticileri takıp edebildi. Maç boyunca takımın Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’in yerinde duramadığı görüldü.

İLK YARIDA GOL YOK

Maça konuk ekip Sarıyer santrayla hızlı başlangıç yaptı. Maçın ilk 45 dakikasında daha etkili gözüken konuk ekip Sarıyer oldu. Maçın ilk dakikalarında Sarıyer Furkan, Savaş ve Okan ile yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi. Kocaelispor ise kazandığı serbest atışlarda rakip kalede tehlikeli pozisyonlar geliştirdi. İki takımda aradığı golü ilk 45 dakikada bulamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İKİ PUAN KAYBETTİK

Maçın ikinci yarısına Kocaealispor etkili ve atak başlangıç yaptı. Maçın en kritik anında 48. dakikada Kocaelispor atağında Dilaver kaleci Ali’yi geçtiği pozisyonda topu boş kale yerine auta atınca yeşil siyahlı temsilcimiz çok önemli bir gol fırsatını kaçırdı. Geri kalan dakikalarda yine galibiyet için önemli ffırsatlar yakalayan fakat değerlendiremeyen Kocaelispor maalesef sahasında iki puan kaybederek sezona kötü başlangıç yaptı. Kocaelispor haftaya deplasmanda Manisa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Erol KAÇMAZ/ Ayhan ARI

KOCAELİSPOR: 0

SARIYER: 0

STAT: Kocaeli Stadyumu

HAKEMLER: Gürcan Hasova ***,Yavuz Bahadır Ordu ***, Harun Terin ***

KOCAELİSPOR: Bayram ***,Serdar Ümit **(Dk. 46 Onur **), Talha **, Cerem **(Dk. 76 Aydın **), Gökhan ***, Bahri Can ***, Taha Batuhan ***, Numan ***, Dilaver **(Dk. 90 Hakan), Mesut **, Batahttin **(Dk. 90 Mervan)

SARIYER: Ali ***, Şaban **, Savaş ***, Fatih ***(Dk. 62 Mahmut **), Furkan **, Ömer ***(Dk. 84 Ozan), Okan ***, Nuri **, Mehmet Cansın **, Oğuz **,Bertul **(Dk. 84 adem)

GOL: Yok

21 Eyl 2020 - 09:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.