'Milleti hakkını ye şimdi çıkıp hava at'

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Harun Yıldızlı’nın paylaşımını savunan CHP’li mevkidaşı Birkan Koçak’ı sert sözlerle eleştirdi. Merdan, “Küfürbaz bir siyasetçi olan Koçak’ın zimmetine para geçirdiği için İZGAZ’dan atılması unutulmadı” dedi

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, partisinin il başkanı Harun Yıldızlı’nın, bir kişinin çöp konteynerindeki görüntüsünü paylaşmasının ardından iktidar cephesinden gelen açıklamalara ilginç bir şekilde karşılık verdi. Yıldızlı’yı savunmaya çalışan Koçak, “Halkın gerçek sorunlarına kör ve sağır olanlar işsizliğin, açlığın ve yoksulluğun görmek istemeyenler il başkanımızın paylaştığı fotoğraftan nasıl anlam çıkardıklarını esefle seyrediyoruz. Ama çöpten ekmek toplayan insanların düştükleri bu durumu görmeyenler, konteynerdeki İzmit Belediyesi yazısını görüyorlar. Halkımızı bu duruma düşürenler utansın” dedi.

SİYASETİ KÜFÜR ÜZERİNE

Fakat Koçak’ın bu sözlerine AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’ın yanıtı çok daha sert oldu. Birkan Koçak ile ilgili eski defterleri yeniden açan Merdan, CHP’li mevkidaşının İZGAZ’dan zimmetine para geçirmek suçuyla işten atıldığını belirterek sert çıktı. Merdan, “Siyaseti sağa sola küfür etmek olarak gören, zamanında zimmetine para geçirdiği için İZGAZ’dan atılan Koçak, şimdi çıkmış sözde halkın hakkını savunuyor” dedi.

YILDIZLI’YI SAVUNMAK KOÇAK’A KALDI

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’ın Birkan Koçak ile ilgili açıklaması şöyle: “CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, bugün Bağçeşme’de bir çöp konteynerinden hurda toplayan bir vatandaşın fotoğrafını sosyal medyasında paylaşmış. CHP’nin hizmet üretmek değil de sosyal medyada gündem olmak, daha fazla tıklanmak daha önemli olacak ki, kendi ilçesinde yaşanan bu tabloya çözüm üretmek yerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza gönderme yapmış.

BU NE YAMAN ÇELİŞKİ!

Ne yazık ki, Sayın Yıldızlı’yı savunmak Birkan Koçak gibi birine kalmış. Birkaç Koçak, zamanında abone açma paralarını zimmetine geçirip, vatandaşı mağdur ettiği için İZGAZ’dan atılmış biri. Bu suçtan Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmış. Şimdi kalkıp, sözüm ona vatandaşın hakkını savunup, mağdur edebiyatı yapıyor. Siz önce sicilinizi temizleyin. Sonra millete akıl verin. Bu ne yaman çelişkidir.”

21 Eyl 2020 - 16:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.