Öz dedesini ekmek bıçağıyla öldürdü

Kandıra'da meydana gelen üzücü olayda, Cavit Över (31) isimli akli dengesi yerinde olmayan genç, öz dedesini ekmek bıçağı ile yaralayarak öldürdü

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kocaeli Kandıra İlçesi Sinanlıbilallı Mahallesinde sabah saat 09:30 sularında meydana gelen olayda, akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen Cavit Över(31), aynı evde yaşadığı öz dedesi Salim Över(87)’i henüz bilinmeyen bir sebebten girmiş olduğu tartışma sonucu ekmek bıçağı ile bıçaklayarak ağır yaraladı. Evden gelen sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine, bölgeye Jandarma ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbine yakın bir noktadan bıçaklanan ve ağır yaralanan Salim Över, hastaneye sevk edildiği sırada yaşamını yitirdi. Olayı gerçekleştiren Cavit Över ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

22 Eyl 2020 - 12:26 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.