Stepne hırsızları tutuklandı

Kocaeli Gebze İlçesinde, 18 Eylül 2020 günü meydana gelen otodan stepne hırsızlığı ile ilgili yapılan çalışmalar sonucu tespit edilen 2 şüpheli, İstanbul’da düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Abbas ÇAKAR- Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kocaeli Gebze İlçesinde 18 Eylül 2020 günü meydana gelen olayda, park halindeki bazı otomobillerden stepne hırsızlığı meydana geldi. Yapılan ihbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan Kocaeli Polisi, olayı gerçekleştirdiği belirlenen 6 ayrı suç kaydı bulunan S.Y ile 14 ayrı suçtan kaydı bulunan, ayrıvca yaralama ve hırsızlık suçundan 13 yıl 7 ay 10 gün hağis cezası ile aranan A.L isimli kişileri, İstanbul’da düzenledikleri operasyon ile yakaladı. Gözaltına alınan ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirlen şüpheliler, tamamlanan işlemleri sonrası sevk edildikleri adli merciiler tarafından tutuklandı.

24 Eyl 2020 - 21:03 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.