Fatma Seher Ortaokulu öğrencilerinden sergisi

Fatma Seher Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Tülay Temel önderliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi büyük beğeni topladı.

Arif BULUT - İzmit Akpınar Arızlı Toki Konutlarında bulunan Fatma Seher Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Tülay Temel önderliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen sergide öğrenciler tarafından uzun süredir hazır yaklaşık 170 eser sergilendi. Açılış törenine İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rahmi Merdivan, Fatma Seher Ortaokulu Müdürü Mustafa Kurtuluş, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMALARI ÇOK DEĞERLİ

Sergi açılışında konuşan Fatma Seher Ortaokulu Müdürü Mustafa Kurtuluş “ Bugün okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Tülay Temel’in öncülüğünde değerli öğrencilerimizin uzun bir çalışmanın sonucunda ortaya koymuş oldukları birbirinden güzel eserlerin sergisinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin yaratıcı fikirleri ile ortaya koymuş oldukları çalışmalar bizler için her zaman çok değerli olmuştur. Bundan sonrada çalışmalarında hepsine başarılar diliyorum” dedi.

HAYAL DÜNYALARI GENİŞ

Görsel Sanatlar Öğretmeni Tülay Temel ise yaptığı değerlendirmede “ Biz sergimizde renklerle hayal gücünü karıştırıp duygularımızı dile getirmeye çalıştık. Öğrencilerimiz ortaya koymuş oldukları eserlerde hayal dünyalarının ne kadar geniş ve sınırsız olduğunu gösterdiler. Bugünde açılışını gerçekleştirdiğimiz sergide öğrencilerimiz, eserlerini ailelerine ve sanatseverlere göstermenin mutluluğunu yaşadı” dedi.

21 May 2019 - 09:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.