İYİ Partililer suç duyurusunda bulundu

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, dört ilçe başkanı ve il, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Küçükçekmece Belediye Meclisi Üyesi Hamza Gönenç'in sosyal medyada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında yaptığı paylaşım nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

DÖRT İLÇE BAŞKANI YER ALDI

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu, Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Sönmez Rüzgar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Küçükçekmece Belediye Meclisi Üyesi Hamza Gönenç'in sosyal medyada yaptığı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alan çirkin paylaşım nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

NE PKK NE DE FETÖ İLE HİÇBİR GÖBEK BAĞIMIZ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Suç duyurusunun ardından açıklama yapan il başkanı Şanbaz Yıldız, “Bundan birkaç gün önce Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak ve ailesine yapılan çirkin ithamdan dolayı partimiz ve bizler tavrımızı net bir şekilde belirterek kınamada bulunduk. Bugün baktığımızda Sayın Akşener’e yapılan skandal paylaşımdan ötürü de aynı sağduyuyu beklediğimizi, bunun particilik ötesi bir durum olduğunu öncelikle belirtmek isterim. Liderimiz Sayın Meral Akşener herkesin büyük saygı duyduğu devlet kademelerinde önemli görevlerde bulunan saygın bir kişidir. Türk siyasetinin yeni bir soluğa ihtiyaç duyduğu dönemde kurulan İYİ Parti’nin genel başkanı, liderimizdir. Benimle beraber 4 ilçe başkanım AK Parti’li meclis üyesi malum şahsa suç duyurusunda bulunurken diğer ilçe başkanlarımız da bulundukları ilçelerdeki savcılık makamlarına şikayet dilekçelerini iletmiştir. Bu paylaşımı yapan bırakın meclis üyemizi parti bünyemizde herhangi bir üyemiz yapmış olsa anında gerekli işlemleri başlatırdık. Bizim ne PKK ne de FETÖ ile hiçbir göbek bağımız söz konusu değildir. İYİ Parti hızla her geçen gün yükseliyor. Bunu ne bu çirkin ithamlar ne de yalnızca potoshopla bir araya getireceğiniz görseller gölgeleyemecektir.“ ifadelerinde bulundu.

03 Tem 2020 - 16:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.